Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lélektükrök színes ceruzával

Lélektükrök színes ceruzával

2014. április 28. - Darqo

José Vergara01.jpg

Mindig lenyűgöz, ha az ifjú titánok valami kreatív tevékenységben vezetik le a felesleges energiájukat, aminek rendszeresen hangot is szoktam adni a Manzárdon. Persze korábban jó magyar szokás szerint sokan megvádoltak azzal, hogy „biztos az idősebbek már nem is fontosak a számomra”, de erre azt tudtam/tudom válaszolni, hogy egyrészt az első mondatban benne rejlik a lényeg, másrészt elég csak jobban beleolvasni a blogba.

Ma is egy fiatal tehetség vett le a lábaimról, bizonyos José Vergara aka Redosking, aki még csak 19 éves, és a tanulás mellett azokat a lenyűgöző hiperrealisztikus rajzokat készíti, amelyeket a posztban is láthattok. Ami külön kiemelendő, hogy a texasi művészpalánta csak és kizárólag színes ceruzákat használ az alkotások elkészítéséhez. Persze nyilván van még fejlődésre lehetőség, de ha már ilyen fiatalon ennyire profi rajzok kerülnek ki a kezei közül, jó értelembe véve hátborzongató belegondolni, hogy a jövőben vajon mit várhatunk még tőle...

José Vergara02.jpg

José Vergara03_resize.jpg

José Vergara04.jpg

José Vergara05.jpg

José Vergara06.jpg

José Vergara07.jpg

José Vergara08.jpg

José Vergara09.jpg

José Vergara10.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr666072422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása