Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

„Klikkmesék”, avagy fotópályázat a Szimpla Design Shoppal

„Klikkmesék”, avagy fotópályázat a Szimpla Design Shoppal

2014. április 28. - Darqo

Szimpla fotópályázat01.jpg

Már akkor egyértelmű jeleit tapasztaltuk annak, hogy itt valami nagyon különleges dolog készülődik, mikor először léptünk be a még éppen kialakítás alatt lévő Szimpla Design Shopba. A hivatalos indulást követően pedig egyértelművé vált, hogy ide betérve egy olyan dimenzióba csöppen az ember, amit sehol máshol nem tapasztalhat meg.

Simán el lehet tölteni órákat a különböző, művészek és designerek által újragondolt és egyedivé varázsolt vintage és retro, valamint a különleges kortárs lakberendezési tárgyak, kütyük között. Mint valami cukorkaboltban megmámorosodott kisgyerekek, ide-oda röppentünk a többségében viccesen vagy stílusosan átértelmezett régi, illetve modern kiegészítőkön mosolyogva, megtapogatva őket, miközben az az igen erős érzés kerített hatalmába, hogy a Szimpla Design Shopba bizony pénz nélkül nem érdemes betérni, mert legalább valami apróságot muszáj vásárolni.

Szimpla fotópályázat02_resize.JPG

Nos, miután ilyen kellemes élményeink vannak az egyedülálló boltocskával kapcsolatban, és szerintünk mindenképpen érdemes legalább egyszer mindenkinek ellátogatni ide, örömmel hívjuk fel a figyelmeteket arra, hogy a Szimpla Design Shop gazdái ennek a látogatásnak most egy apropót is adnak, hiszen egy olyan pályázatot hirdetnek, amelyben a nézelődés és a felfedezés örömét a fotózással egybekötve, különleges nyereményben lehet részetek.

Szimpla fotópályázat03_resize.JPG

A fotópályázat

A Szimpla Design Shop egy nemrég nyílt lakberendezési boltocska a belvárosban. A bolt küldetése, hogy megmutassa, a régi tárgyakba is lehet még új életet lehelni, akár úgy, hogy felújításra kerül, akár úgy, hogy valami teljesen új funkciót kap. Emellett szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani kézzel készült kreatív alkotások megjelenésének, azoknak, amelyekben látjuk, hogy van csettintés, amelyek szeretni valók, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra. Szerintünk ezeknek a tárgyaknak igenis van helye az otthonainkban, hiszen ettől lesznek egyediek, különlegesek, ezekkel lesz igazán személyes a tér, amelyben élünk.

A nyitás óta sok látogatónk volt, aminek nagyon örülünk! Kíváncsiak lettünk azonban, hogy hogyan látjátok a boltot Ti, akik bejöttök hozzánk, hogy mi az a részlet, ami megragadja a tekinteteteket, a figyelmeteket, mi az a hangulat, ami megérint benneteket nálunk. Ennek kiderítésére egy fotópályázatot hirdetünk.

 

A fotópályázat leírása

 

Gyere el 2014. április 29. (kedd) és május 17. (szombat) között az 1075 Budapest, Síp utca 24-ben található Szimpla Design Shopba és készíts a boltról/boltban fotókat. Amit várunk: a boltról és/vagy a boltban található tárgyakról készített szép/érdekes/kreatív/vicces/sajátos/egyedi/különleges fotó, részletfotó, tárgykompozíció vagy akár lehet maga a bolt belső látványképe is, a lényeg, hogy a kép ott készüljön a Szimpla Design Shopban.

 

Nyeremények

 

A pályázatra beérkező fotók közül 15 kép kerül kiválasztásra, amelyek nyilvános kiállítás keretében élőben megtekinthetőek lesznek majd a Szimpla Kertben (1075 Budapest Kazinczy utca 14.).

A 15 fotóból 7 darab a mi, azaz a Szimpla Design Shop választása lesz, 8 darab pedig azok közül kerül a nyertesek közé, amelyek Facebookos oldalunkon a legtöbb lájkot kapják az összes beküldött kép közül, tehát a közönségkedvencek (érdemes tehát az ismerősöket, barátokat arra ösztönözni, hogy lájkolják a fotódat, ha tetszik nekik, így nagyobb az esélyed arra, hogy bekerülj a nyertesek közé).

És még nincs vége: az összes pályázatra beküldött fotóból a nyertes fotókon kívül még kiválasztunk 35 képet, amely a pályázat anyagát bemutató ingyenes online magazinba is bekerül, ahol természetesen a fotót készítő neve, online portfóliója szintén feltüntetésre kerül.

A pályázatunkkal tehát szeretnénk minél több tehetséges fotóst bemutatni úgy is, hogy kiállítjuk a képét, illetve online módon is, amennyiben fotója bekerül a kiválasztott képek közé.

 

Feltételek

 

  • A nevezési időszak 2014. április 29-től (kedd) május 17-ig (szombat) tart.
  • Egy személy maximum 2 darab képpel nevezhet,
  • amelyeket az "info@szimpladesignshop.com" emailcímre kell elküldeni 2014. május 17-én (szombat) éjfélig, a levél tárgyának ezt írjátok: „Klikkmesék”.
  • Kérjük a pályázókat, hogy a beküldött 2 darab fotó mellé:
  1. tüntessék fel a nevüket,
  2. és ha van bárhol online felületen fotós portfóliójuk (weboldal, Facebookos rajongói oldal, Tumblr, stb.), annak a címét.
  • Nevezni bármilyen fotózásra alkalmas eszközzel készített képpel lehet (analóg, digitális vagy mobilfotó is lehet). A fotókat első körben jpg formátumban küldjétek, a nyertes fotókból később, mielőtt kiállításra kerül, jobb minőségűt is kérünk majd, ha van.
  • Nevezni bármilyen technikával utókezelt képpel lehet (lehet fekete-fehér, HDR, megfotosoppozott, montázs-jellegű, sőt, Instagramos kép is, stb, ez a fantáziátokra van bízva). A legjobb, legszebb, legkreatívabb fotókat keressük, azokat, amelyek a legjobban át tudják adni, hogy szerintetek milyen a bolt atmoszférája.
  • A beküldött képeket a kért adatokkal együtt folyamatosan feltöltjük a Szimpla Design Shop Facebookos oldalának külön erre a célra létrehozott fotómappájába, és amint bekerültek, máris lehet rájuk szavazni úgy, hogy amelyik kép tetszik, azt lájkolni kell.

Várunk tehát benneteket, és hogy még egy csavart vigyünk a történetbe, a boltot a pályázat ideje alatt, nap nap után, mindig átrendezzük kicsit, hogy érdemes legyen esetleg visszatérni és kattintani párat még a végső leadási határidő előtt. Természetesen sajnáljuk, ha – bár lelkes fotós vagy, de – a pályázat ideje alatt nem tudsz hozzánk eljutni. Reméljük a sok beküldött kép kellő inspirációval szolgál majd ahhoz, hogy amennyiben a városban jársz legközelebb, benézz hozzánk. Facebookos oldalunkat itt találjátok.

 

A Szimpla Design Shop nyitva tartása:

 

keddtől péntekig 12-től 19 óráig

szombaton 11-től 15 óráig

vasárnap és hétfőn zárva vagyunk.

Szimpla fotópályázat05.png

(A pályázaton résztvevők személyes adatait (név, emailcím) a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat a játék lejártával, az eredményhirdetés után töröljük.)

Szimpla fotópályázat04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr276094291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása