Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Égképrajzolatok 2.0

Égképrajzolatok 2.0

2014. április 23. - Darqo

Thomas Lamadieu01.jpg

A tavalyi év egyik kedvence volt számomra Thomas Lamadieu aka RootsArt francia művész fotóillusztráció sorozata, amelyben a különböző épületek között feszülő égképvásznakra rajzolja rá fantáziavilágát.

Az egyedi stílusban, szórakoztató módon életre keltett, gyakran hétköznapi, máskor szürreális történeteket, jeleneteket bemutató Skyart című sorozat az elmúlt időszakban számtalan új alkotással gyarapodott, úgyhogy kiválogattam a kedvenceimet és jól elhoztam nektek tízóraira.

Ha élőben is megnéznétek az autodidakta illusztrátor és fotós égképrajzolatait, és vagytok annyira szerencsések, hogy éppen Hongkongban jártok, érdemes bekukkantani a Le French May keretén belül május 1–31. között megrendezésre kerülő egyéni kiállítására.

Thomas Lamadieu02.jpg

Thomas Lamadieu03.jpg

Thomas Lamadieu04.jpg

Thomas Lamadieu05.jpg

Thomas Lamadieu06.jpg

Thomas Lamadieu07.jpg

Thomas Lamadieu08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr586070183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása