Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kiradírozható valóság

Kiradírozható valóság

2014. április 09. - Darqo

Street Eraser01.jpg

Mi lenne, ha kiradírozhatnál mindent, ami nem tetszik? Ha mindenki radírozgatna, valószínűleg nem maradna semmi a valóságból, de szerencsére a Street Eraser című projekt ennek a kérdésnek csak a vicces oldalával foglalkozik.

A szerencsés londoni járókelők Photoshopból kölcsönvett, felnagyított és öntapadós matricára helyezett radírokkal – körülöttük a megszokott szürke és fehér pepita mintákkal – találkozhatnak az utcákon, különböző tereptárgyakon, köztük plakátokon, közlekedési táblákon. A Wieden + Kennedy reklámügynökség két kreatívjának magánprojektjéről van egyébként szó, pontosabban Tayfun Sarier és Guus ter Beek művészek az ötlet kitalálói, akik leginkább csak szórakoztatni szeretnének ezzel az egésszel. Sikerül nekik? Sikerül!

Street Eraser02.jpg

Street Eraser03.jpg

Street Eraser04.jpg

Street Eraser05.jpg

Street Eraser06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr295890786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása