Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kültéri reklám helyébe a klasszikus festmények?

Kültéri reklám helyébe a klasszikus festmények?

2014. április 08. - Darqo

Etienne Lavie01.jpg

Etienne Lavie utcai installációi láttán a címben feltett kérdésre egyértelműen az a válaszom, hogy igen, simán el tudnám képzelni, hogy random reklámok helyett klasszikus festmények vagy más, kortárs alkotások fogadjanak az utcán. Az önmagáról jó sok blabla és néhány hívószó segítségével nyilatkozó titokzatos francia művész Párizs és Milánó utcáin rejtette el a hirdetéseket a műalkotások mögé, a járókelők legnagyobb meglepetésére és örömére.

A reklámfelületeket újragondoló „OMG who stole my ads?” és ennek folytatása, az olaszországi „OMG who stole my ads? Milano” című projektek a hirdetésekhez hasonlóan fogyasztásra ösztönöznek, azonban nem kérnek semmit cserébe, nem próbálnak a pénztárcánkban turkálni és kihúzni az utolsó fillért is. Kultúrát adnak, ráadásul ingyen és bérmentve. Megszívlelendő ötlet!

Etienne Lavie02.jpg

Etienne Lavie03.jpg

Etienne Lavie04.jpg

Etienne Lavie05.jpg

Etienne Lavie06.jpg

Etienne Lavie07.jpg

Etienne Lavie08.jpg

Etienne Lavie09.jpg

Etienne Lavie10.jpg

Etienne Lavie11.jpg

Etienne Lavie12.jpg

Etienne Lavie13.jpg

Etienne Lavie14.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr995890798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása