Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az hiszed, hogy egy papagájt látsz a képen? Tévedsz!

Az hiszed, hogy egy papagájt látsz a képen? Tévedsz!

2014. április 03. - Darqo

johannes stötter01.jpg

Az élet rendszeresen szolgáltat példákat arra vonatkozóan, hogy miért nem érdemes az első benyomás alapján ítélni. Vegyük alapul például a képen látható papagájt, ami első pillanatban papagájnak tűnik, és azon kívül, hogy valami furcsát érzékelünk, mert az egészet igen erős Photoshopos hangulat lengi körbe, nem tulajdonítunk neki nagyobb figyelmet. Pedig érdemes, mert a kép nem egy papagájt ábrázol.

 

Az tény, hogy az összeállítást a képszerkesztőben végezték, de ha jobban megnézitek, a papagájból egy női alak bontakozik ki, akinek teljes testfelületére valóban ráfestették a mintákat. A lélegzetelállító alkotás Johannes Stötter képzőművészeti testfestő és zenész munkáját dicséri. Stötter, akit 2012-ben a testfestő világbajnoknak választottak, 4 hétig tervezte és készítette elő a munkafolyamatot, ami a tökéletes testfestéssel és fotózással együtt több órát vett igénybe. A végeredmény önmagáért beszél. Lenyűgöző!

johannes stötter02.jpg

johannes stötter03.jpg

johannes stötter04.jpg

johannes stötter05.jpg

johannes stötter06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr785889309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása