Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Élet a híres festményekben

Élet a híres festményekben

2014. március 31. - Darqo

Jon Rafman01.jpg

Jon Rafman kanadai digitális művész egyik legújabb, folyamatban lévő sorozatában modernista festményeket használ fel arra, hogy különböző belső terekben játszadozzon velük és ezzel együtt az érzékeinkkel is. A „Brand New Paint Job” című projektben az ingyenes Google SketchUp 3D modellező program segítségével készülnek a különleges tervek.

 

Többek között Joan Miró, Yves Klein, Francis Bacon, Jean-Michel Basquiat, Marc Chagall, Jackson Pollock festményei kerülnek az enteriőrökbe, de nem csak a falakra, hanem a lakberendezési tárgyakra is. Bár érdekes elgondolás, de egy panelház tizedik emeleti lakásában nehezen tudnám elképzelni őket impulzivitásuk miatt, azonban egy tanteremben, étteremben, kiállítótérben, aluljáróban vagy éppen egy szállodai szobában sokkal jobban érvényesülhetne ösztöntő hatásuk.

Jon Rafman02.jpg

Jon Rafman03.jpg

Jon Rafman04.jpg

Jon Rafman05.jpg

Jon Rafman06.jpg

Jon Rafman07.jpg

Jon Rafman08.jpg

Jon Rafman09.jpg

Jon Rafman10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr485876717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása