Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Találd meg magad a káoszban!

Találd meg magad a káoszban!

2014. március 27. - Darqo

akacorleone01.jpg

Sajnos élőben csak március 15-ig lehetett megtekinteni Akacorleone portugál grafikus és vizuális művész graffiti munkáit és illusztrációit felvonultató egyéni kiállítását a lisszaboni Underdogs Galériában, azonban az itt látható alkotásokról számtalan fotó készült.

 

Ezek közül választottam ki a kedvencemet, a kiállításnak is címet adó Find Yourself In Chaos elnevezésű anamorfikus alkotást. A számtalan hétköznapi használati tárgyból, lakberendezési kiegészítőkből felépített installációra precízen felfestett és csak egyetlen pontban összeálló felirat hűen szemlélteti a mondanivaló lényegét: érdemes néha egy kis időt áldozni arra, hogy az általunk teremtett zűrzavarban felfedezzük saját magunkat!

akacorleone02.jpg

akacorleone03.jpg

akacorleone04.jpg

akacorleone05.jpg

akacorleone06.jpg

akacorleone07.jpg

akacorleone08.jpg

akacorleone09.jpg

akacorleone10.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr935869846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása