Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy apuka gyerekrajzjátéka

Egy apuka gyerekrajzjátéka

2013. december 16. - Darqo

tatsputin01.jpg

Tatsputin, a művészlelkű édesapa, redditor, munkájából fakadóan sok időt tölt távol otthonától és gyerekeitől, általában 10 napot minden hónapban. Gyerekei az indulások előtt mindig valami kedves, hazaváró rajzzal bocsátják útjára, Tatsputin pedig távollétében és szabadidejében minden egyes rajzot kiszínez, konkrétan művészi alkotássá varázsol, hogy mire hazaér, ezzel lepje meg őket.

 

Bár a 4 év körüli gyerekei végtelenül örülnek a végeredménynek, ráadásul az internetes közösségek is csodájára járnak az elmúlt időszakban a kreatív édesapa alkotásainak, Tatsputin még mostanában is úgy fogalmaz velük kapcsolatban, hogy tulajdonképpen „semmi különösről nincs szó, a gyerekei szeretik ezt a kreatív játékot, és ez a lényeg”. Nekem mondjuk a színes ceruzával készített alkotások jobban tetszenek a táblagépes megoldásnál, de ez nyilván nem von le semmit az ötlet kedvességéből és kreativitásából!

 

Szeretjük a kreatív szülőket, ennek bizonyítékát sok-sok poszt formájában itt találjátok.

tatsputin02.jpg

tatsputin03.jpg

tatsputin04.jpg

tatsputin05.jpg

tatsputin06.jpg

tatsputin07.jpg

tatsputin08.jpg

tatsputin09.jpg

tatsputin10.jpg

tatsputin11.jpg

tatsputin12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr885694222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása