Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyerj velünk könyveket karácsonyra!

Nyerj velünk könyveket karácsonyra!

2013. december 13. - Darqo

könyves játék.jpg

Gondoltuk, szólunk még egyszer mindenkinek, hogy a hét elején két remek könyves játékot is indítottunk Facebookos oldalunkon. Kedvenc gasztroblogunk, a Két Cica Konyhája című blog írója, Bezselics Ildikó szakácskönyvvel jelentkezett december elején, Receptek a Két cica konyhájából címmel, valamint írónő barátnőnk, Vitkolczi Ildikó is december elején jelentette meg legújabb mesekönyvét, Palkó, Zsófi és a náthajaj címmel. Ennek örömére végtelenül egyszerű játékokkal kedveskedtünk olvasóinknak, amelyekben az említett szakácskönyv egy dedikált példányát és egy dedikált mesekönyvcsomagot lehet nyerni.

 

A játékok még ma, azaz péntek éjfélig tartanak (sorsolás holnap, azaz december 14-én délelőtt), és mind a két írónő könyveivel kapcsolatban faék egyszerűségű feladattal bíztuk meg olvasóinkat: lájkolni és kommentelni kell azt a képet a Facebookos oldalunkon, amelyik könyvet/könyvcsomagot szeretnétek megnyerni. Megkönnyítjük a helyzeteteket, mert, ha az ebben a posztban található képre kattintotok, akkor egyből kivisz titeket a lájkolandó és kommentelendő képre.

 

Szóval, ha a dedikált Receptek a Két cica konyhájából című szakácskönyvet szeretnétek megnyerni, akkor erre a képre kattintsatok és a megnyíló oldalon a leírás szerint lájkoljátok és kommenteljétek a képet:

 

kétcica szakácskönyv nagy.jpg

 

Ha pedig a mesekönyvcsomagot szeretnétek megnyerni, amelyben a sorozat első darabja, a Palkó, Zsófi meg a világ dolgai című könyv, a most megjelent Palkó, Zsófi és a náthajaj című második könyv, valamint a Palkó, Zsófi és a színes ceruzák című színező füzet is megtalálható, akkor erre a képre kattintsatok és a megnyíló oldalon a leírás szerint lájkoljátok és kommenteljétek a képet:

 

mim nagy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr905689878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása