Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyógyító homoknyomatok

Gyógyító homoknyomatok

2013. november 04. - Darqo

Ahmad Nadalian01_resize.jpg

Mielőtt végleg belesétálunk a szürke és hideg télbe, egy poszt erejéig elcsalnálak titeket a tengerpartra, Ahmad Nadalian tájművész ugyanis (többek között) kézzel faragott hengerek segítségével gyönyörűséges homoknyomatokat készít tengerpartokra, sivatagos tájakra.

 

Pillanatművei végeláthatatlanul ismétlődő élőlényekkel, virágmotívumokkal próbálják elkápráztatni az éppen arra járókat. Az egyébként Magyarországon is járt (erről bővebben itt és itt olvashattok) nemzetközileg is ismert iráni művész úgy gondolja, hogy alkotásai felajánlások a Föld számára, harmóniát hoznak az összezavarodott világba, gyógyírként szolgálnak az elhanyagolt környezet számára és talán megnyugvást adnak az emberi léleknek.

Ahmad Nadalian02_resize.jpg

Ahmad Nadalian03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr805605149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása