Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művész a rajzban, avagy Ben Heine új sorozata

Művész a rajzban, avagy Ben Heine új sorozata

2013. október 14. - Darqo

Ben Heine 3d01_resize.jpg

Ben Heine belga művész különleges alkotásai már többször bejárták a világot, fényképeket grafikákkal ötvöző szürreális munkáiról mi is beszámoltunk már. Kérdés volt, hogy vajon lehet-e az amúgy bravúros sorozatból kinőni és megújulni, de legújabb munkáit elnézve egyértelmű igen a válasz.

 

Pár nappal ezelőtt olyan művekről készített fázisfotókat töltött fel Facebookos oldalára, amelyek ismét a figyelem középpontjába terelték Heinét. Egy ügyes és egyszerű megoldással megfordította az ötletet és remélhetőleg egy folyamatosan bővülő sorozat kezdeteként nem fotókhoz rajzolt életképet, hanem óriási háromdimenziós, anamorfikus rajzokba helyezte bele saját magát. A látvány önmagáért beszél, így nem csoda, hogy futótűzként terjednek a képek a neten.

 

A Ben Heinéről szóló korábbi bejegyzéseinket itt és itt nézhetitek meg.

Ben Heine 3d02_resize.jpg

Ben Heine 3d03_resize02.jpg

Ben Heine 3d04_resize.jpg

Ben Heine 3d05.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr505562277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása