Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elveszve a tükörmezőben

Elveszve a tükörmezőben

2013. október 02. - Darqo

field01.jpg

Ha vagy olyan szerencsés, hogy október 20-ig éppen Sydneyben jársz, mindenképpen ajánlom figyelmedbe az Art & About Sydney című eseményt és azon belül is a Field nevű létesítményt az ottani Hyde Parkban (Hyde Park, Elizabeth Street, Sydney, NSW, 2000). Sajnos mindenki másnak csak a beszédes fotókat tudom megmutatni az új-zélandi Out of the Dark nevű építészcsapat különleges tükörinstallációjáról.

 

A Field egyike annak az öt nagy projektnek, amely megpróbálja lenyűgözni az Art & About Sydney látogatóit a maga 81 darab, minden oldalán tükörrel bevont 2,4 méter magas oszlopával. Az Instagramot elözönlő fotók mennyisége alapján a dolog igencsak tetszik az embereknek, ami nem meglepő, hiszen betévedve a tükörmezőbe a valóságérzékelés új dimenzióba lép. Ha mindez önmagában még nem lenne elég, az oszlopok esténként különböző szín-és fényhatásokkal gazdagítják az élményt. Kár, hogy ilyen messze van!

field02.jpg

field03.jpg

field04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr715545583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása