Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Valóságbirizgáló tájtükröződések

Valóságbirizgáló tájtükröződések

2013. szeptember 13. - Darqo

Arana01.jpg

Francisco Infante-Arana, 1943-ban született orosz multidiszciplináris művész és felesége Nonna Gorunova egyszerű, ám nagyszerű ötlettől vezérelve különböző méretű és alakú tükröket, tükörcsoportokat helyeznek ki a természetbe. A képek alapján egyértelműen megállapítható, hogy a Moszkvában élő és alkotó művészházaspár immár hosszú-hosszú évtizedek óta a valóságról alkotott berögzült elképzeléseinket szeretné egy kicsit megbirizgálni.

 

Többek között süntüskékre hasonlító hegykicsúcsosodások, felhőpamacsok a vízben és más hasonló furaságok jellemzik munkásságukat. Ami még mindenképpen mellettük szól, az egyébként egyáltalán nem elhanyagolható meglepő látványvilágon túl, hogy képeik állításuk szerint sem korábban, sem mostanában, semmilyen manipuláción nem estek/esnek át, azok szó szerint és átvitt értelemben is a valóságot tükrözik.

Arana02.jpg

 

Még több képet találtok errefelé.

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr615507826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása