Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újragondolt betonkeverő autókat mindenhová!

Újragondolt betonkeverő autókat mindenhová!

2013. augusztus 23. - Darqo

Revolver01_resize.jpg

Szeretem, ha az emberek szokatlan dolgokkal próbálkoznak, ráadásul, ha az a valami még jókedvre is derít, a legjobb hatást érik el nálam. Így történt például akkor is, amikor egy diszkógömbre hasonlító betonkeverő autó tűnt fel a Budafoki úton, az első meglepetés után a mosolygás lett úrrá rajtam. Ha Mimmo Rubino, más néven Rub Kandy olasz művész vibrálóan színes alkotása gurulna el előttem, ugyanez történne, úgyhogy azonnal kiérdemelte a csillagos ötöst!

 

Ahogy a képekből is kiderül majd, a művésznek maximum kitartónak kellett lennie a festésnél, hiszen a betonkeverő csak forgott és forgott, de a hipnotikus végeredmény értékéből ez egy fikarcnyit sem von le! Gondolom, a rómaiak is szerették/szeretik, hiszen a Revolver névre hallgató szivárványos mű itt gördült utcára még 2011-ben. Nem tudom, hogy egyébként miért pont a betonkeverő autók ihletik meg a művészeket, de ha már így van, akár lehetne több hasonló újragondolt változat is közöttük!

Revolver02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr695471651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása