Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fonallal burkolt vonatszerelvény

Fonallal burkolt vonatszerelvény

2013. augusztus 13. - Darqo

olek train01_resize.jpg

Nagyon úgy tűnik, hogy Agata Oleksiak, közismertebb nevén Olek az egyre nagyobb művek készítésében találta meg a feltűnéskeltés és a siker kulcsát. A yarn bombing koronázatlan királynője és lelkes segítőtársai nemrégiben fejezték be a művésznő talán legnagyobb alkotását, egy vonatszerelvény befedését, amely szülőhazájában, Lengyelországban szórakoztatja a járókelőket.

 

Az ambiciózus projekt minden egyes részletét végigkövethették Łódź városának lakói, hiszen a termetes járművet már eleve a végleges kiállítótéren kezdték el bevonni a fonallal. A július közepén átadott, augusztus 19-ig még élőben is megtekinthető mű elkészítése egyébként eléggé megviselte a művésznőt. Úgy nyilatkozott róla, hogy akár hívhatná „halálos szerelemnek” is. Szereti, de egyben majdnem meg is ölte. Szeretné újra látni élőben, de közben messzire kerüli. Álmaiban a nevén szólítja. Szerelmes belé, de ugyanakkor utálja is, mert pontosan emlékszik, hogy mennyi fájdalmat okozott neki. Ha a természetes folyamat az, hogy egyre nagyobb, egyre jobb alkotásokat kell készítenie, akkor nem tudja, hogy mi jöhet következő alkalommal. Vajon valaki felajánl neki egy repülőgépet? Esetleg felküldik a Holdra? Majd meglátjuk, bár az iménti elszólások akár lehetnek elhintett információmorzsák is...

 

A fonal Banksyjának tartott művésznőről szóló korábbi bejegyzéseinket egyébként errefelé találjátok.

olek train02.jpg

via: colossal, hifructose

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr605455911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása