Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életre kelt rajzok

Életre kelt rajzok

2013. július 25. - Darqo

alessandro diddi01_resize.jpg

Alessandro Diddi olasz művész nem csak képzett illusztrátor, hisz ilyen nagyon sok van, de egy hihetetlenül kreatív elme is egyben, akinek anamorfikus alkotásai a pillanat tört része alatt terjedtek el a neten. A blogon korábban bemutatott két művészhez, Hideyuki Nagaihoz és Ramon Bruinhoz hasonlóan ő is egyszerű papírlapokkal, na jó, nem csak ezzel, hanem a rájuk rajzolt, háromdimenziós érzetet keltő figuráival cibálja ki a megszokott valóságból a nézőket.

 

Amit említett társaitól eltérően pluszban hozzátesz a dologhoz, hogy a figurák valóban kilépnek a térbe a papírlapokból. Bár a technika nehéznek tűnhet, a 42 éves művész azt állítja, hogy végtelenül egyszerű egy-egy ilyen rajzot elkészíteni, csak papír, ceruza és némi fantázia kell hozzá – naná, hisz ezzel foglalkozik évek óta!

alessandro diddi02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr875411824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása