Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hajkaleidoszkóp

Hajkaleidoszkóp

2013. július 23. - Darqo

hajkaleidoszkóp01_resize.jpg

Ha már reggel is hajas téma volt, legyen ebédre is ilyesmi, bár az az oldala, ami alapjáraton kisebb rajongást válthat ki belőletek. Életünk velejárója a hajhullás (már akinek van haja), és egyáltalán nem tartozik a kedvenc dolgaink közé, pláne, ha valaki más elhullott hajszálait találjuk meg itt-ott-amott. Viszont ezt a gusztusosnak egyáltalán nem nevezhető eseményt, a talált hajszálak létét is újra lehet gondolni, célt lehet adni nekik, csak némi kreativitás kell hozzá!

 

Dan Keeffee együttműködve Amy Webster, Milly Bruce és Sam Part designerekkel kitalált egy különleges módszert arra, hogy hogyan hasznosítsák a hajat. Kaleidoszkópot csináltak! A technikai folyamatról nem sokat árulnak el, csak annyit, hogy a Kingston Egyetem Tudományos tanszékének segítségével barna, szőke és vörös hajszálakból vonták ki színt, a melanint sóoldatba tették, majd elpárologtatták róla a folyadékot, ami után különböző árnyalatú kristályok maradtak. Ezeket helyezték végül kaleidoszkópba, hogy a gusztustalannak tartott dologból valami igazán szépet hozzanak létre. A kérdés csak annyi, nektek tetszik a végeredmény?

hajkaleidoszkóp02.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr105408421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása