Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Spontán drótmadarak

Spontán drótmadarak

2013. május 21. - Darqo

Celia Smith01_resize.jpg

Celia Smith brit szobrászművész nagy rajongója a madaraknak, és ezt a dolgot nem is rejti véka alá. A fő inspirációt ők jelentik a számára, alkotásaiban is kizárólag őket jeleníti meg, azonban amit a szobrok szépsége mellett még mindenképpen érdemes kiemelni, hogy különböző drótok és gyakran újrahasznosított telefonkábelek segítségével rajzolja a saját személyiséggel rendelkező madarakat a térbe.

 

A többszörösen díjnyertes, számtalan kiállítást háta mögött tudó tehetség a lenyűgöző aprólékosságot kombinálja a valósághű részletekkel, számára a drót „a spontaneitás netovábbja, amelynek segítségével élettel és energiával tudja feltölteni a műveit”. Így is van! Gyönyörűek, ráadásul szerintem egyszerre hordoznak magukban kifinomultságot és durvaságot; megvan bennük a nőies és a férfias pólus; érezhető a befogadó melegség és az eltaszító hűvösség; természetesek, mégis mesterségesek.

Celia Smith02_resize.jpg

Celia Smith03_resize.jpg

Celia Smith04_resize.jpg

Celia Smith05_resize.jpg

Celia Smith06_resize.jpg

Celia Smith07_resize.jpg

Celia Smith08_resize.jpg

Celia Smith09_resize.jpg

Celia Smith10_resize.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr185296917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása