Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Időutazás Flórával

Időutazás Flórával

2013. április 24. - Darqo

Borsi Flóra Time Travel01_resize.jpg

Hasonló tematikájú fotókkal nap mint nap találkozni, így az ötlet nem nevezhető eredetinek, de a készítőnek, Borsi Flórának nyilván nem is az volt a célja, hogy valami új hullámot indítson el a képeivel. Egyszerűen csak saját (és persze mások) szórakoztatására készítette el a jópofa időutazós fotómanipulációkat. Mint Forrest Gump, Flóra is végigutazza a történelmet, de ő mint egy igazi rajongó szerepel a képeken. Gondolatutazásában korabeli sztárok, neves személyiségek társaságában fedezhető fel, ahogy fanatikusan fotózza őket különböző kameráival. Odaretusálta magát a múltba.

 

A 2007 óta fotózó fiatal tehetség leginkább portrét, portfóliót, önarcképet szokott készíteni és körülbelül 13 éve kora óta érdekeli a retusálás világa. Úgy tűnik, hogy nagy-nagy sikerrel! Általában 2-3 óráját vette igénybe az egyes képek elkészítése a Time Travel című fotósorozatban, és bizony minden energiabefektetés megérte, hisz a Daily Mail-en keresztül a Peta Pixel-en át egészen az RTL Klub Híradójáig mindenhol szerepelt már a csak pár napja publikussá tett sorozat.

 

Flóráról egyébként korábban a magyART keretein belül is írtunk már, akkor is hasonlóan figyelemreméltó projektjét mutattuk be nektek. Ide kattintva nézhetitek meg. Érdemes!

 

Flóra Facebookos oldalát pedig itt találjátok.

Borsi Flóra Time Travel02.jpg

via: peta pixel

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr555243595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása