Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Papírcsíkokkal a nemzetközi hírnévig

Papírcsíkokkal a nemzetközi hírnévig

2013. április 09. - Darqo

Bordskaya01_resize.jpg

Yulia Brodskaya, Moszkvában született orosz művésznő, a textilfestésen keresztül az origamin át egészen kollázsok készítéséig rengeteg különböző kreatív technikát kipróbált, míg rátalált saját magára a Quilling, avagy papírcsíktechnika alkalmazásában.

 

A Hertfordshire Egyetemen diplomázó, jelenleg Angliában élő és dolgozó tehetség innentől fogva rohamléptekben szerzett magának nemzetközi hírnevet a brutálisan részletes és látványos alkotásaival, innovatív illusztrációival. Olyannyira, hogy jelenleg többek között például a Nokia, Starbucks, Cadbury, Ferrero vagy éppen Orange harcol a kegyeiért. Én ma az egyik legújabb alkotásáról (fent) és néhány korábbi remekművéről hoztam képeket.

 

A Quilling technika művelőiről korábban itt és itt írtunk.

Bordskaya02_resize.jpg

Bordskaya03_resize.jpg

Bordskaya04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr145193492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása