Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Álmatlanságból műalkotás

Álmatlanságból műalkotás

2013. március 25. - Darqo

pae white01.jpeg

Mindennek célja van az életben! Tudom, közhelyes, de akkor is így van. Minden bizonnyal Pae White is helyeslően bólogatna az iménti mondatomra, hisz ő például saját álmatlanságának témáját, a hosszú, éber órák alatt létről és mulandóságról, az élet értelméről megszülető tengernyi gondolatát használta fel arra, hogy egy lélegzetelállító alkotást készítsen, rengeteg fonal és sok-sok kreativitás segítségével.

 

A 90-es évek közepe óta közismert kaliforniai születésű, jelenleg Los Angelesben élő és dolgozó művésznő a South London Gallery falaira írta fel a „TIGER TIME” és az „UNMATTERING” szavakat, szoros összefüggést kialakítva közöttük a Black Sabbath Master of Reality című albumának borítója által inspirált fekete és lila színű cérnákkal. Ha élőben is megnéznéd a „Too Much Time, Again” című alkotást, május 12-ig még megteheted a helyszínen!

pae white02_resize.jpg

pae white03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr895163052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása