Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vik Muniz és a fémhulladékállatok

Vik Muniz és a fémhulladékállatok

2013. március 05. - Darqo

muniz01_resize.jpg

Vik Muniz munkáiról már kétszer is beszámoltunk a blogon (itt és itt találjátok a bejegyzéseket), úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy a brazíliai születésű, jelenleg New Yorkban élő ökoművész is belépett azok sorába, akik nem tudnak mellélőni, munkásságuk igen nagy hatással van ránk.

 

Az újrahasznosítható anyagokból igencsak hatásos és meggyőző erejű képeket készítő, eredeti végzettségét tekintve szobrászművész ezúttal a fémhulladékokhoz nyúlt, kezei alól pedig egy kolibri, egy aranyhal, egy szalamandra, és hogy a növények is képviseltessék magukat, egy páfránylevél került ki. Az egyszerűen csak Scrap Metal címre keresztel sorozatban látható képekből készített digitális nyomatokat akár élőben is meg lehet tekinteni a március 7-től induló, 3 napig tartó Armory Show-n, a New York-i Rena Bransten Galériában.

muniz02_resize.jpg

muniz03_resize.jpg

muniz04.jpg

muniz05_resize.jpg

muniz06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr55116781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása