Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A Kuplungban folytatódik a Sony fotókiállítása /X/

A Kuplungban folytatódik a Sony fotókiállítása /X/

2012. december 18. - Mocca

09.jpg

Mi nem vagyunk füstős romkocsmák homályában életértelmén filozofálgató, maguk elé meredő diákok, egyetemisták. Vagyunk viszont - mind a kétmedvényi manzárdos mellkasunkkal – kitartó szimpatizánsok, akik az „intellektuális fertő” ezen ortodox bölcsőinek helyt adó mű/helyeken, diplomás ismeretlenek és kazánkovács haverok között kulturálódva - dionüszoszi archaikus sikoly - módfelett faszán bírják érezni magukat...!



Nemrég az Instantban jártunk, majd léptünk tovább a Szimpla Kertbe, ezt követően mozdultunk, az onnan egy-két bláznyi távolságra lévő Filterbe. Most pedig a Kuplungba.



A Sony World Photo Awards 2012 díjnyertes képeiből rendezett vándorkiállítás új helyszínnel folytatja fél éves körútját a budapesti romkocsmákban. A világméretű amatőr és professzionális fotóverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, és ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.



A fél évig tartó vándorkiállítás új helyszíne a Király utca 46 szám alatt található Kuplung, ahol az egyméteres vászonokra nyomtatott alkotások egy hónapon keresztül lesznek kiállítva.



"A Sony World Photo Awards hatéves történetének során 179 országból több mint 430 ezer fényképet neveztek be, amely kiválóan mutatja az esemény világraszóló méreteit. Az ingyenes nyílt verseny kortól, tapasztalattól, helyszíntől független, így kiváló világméretű kommunikációs felületet biztosít az eseményben részt vevők számára. A 2013-as évi nevezés jelenleg is zajlik, a pályázatokat 2013. január 4-ig várják a szervezők."



 

További információ a Sony World Photogarphy Awardsról a www.worldphoto.org található.



08.jpg

02.jpg

06.jpg

03.jpg

01.jpg

04.jpg

 07.jpg

05.jpg

09.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144971911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása