Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mikulás golyói a Karácsonyfán - Bauballs

Mikulás golyói a Karácsonyfán - Bauballs

2012. december 13. - Mocca

santa.jpg

Picit megkésve tán, de lassan kezdjük érezni mi is a Karácsony hangulatát. A városban amerre járunk gyömbér, szegfűszeg, forralt bor édes illata tölti be a levegőt. A lázas ajándékvadászat közben, ha mégis plázázásra vetemedünk, a jingle bells pórusokba ivódása is kódolva. Mindeközben otthon, konyhánk plafonjáról a szentesti halacskák pikkelye is rá- rácsillan a mákdarálóra…



Áhítat van a levegőben. Közben azonban ne feledjük, vannak – sajnos nem kevesen – olyanok, akiknek az ünnep, semmiben sem különbözik a hétköznapoktól. Csupán még egy túlélt nap a 365-ből!



Az Amerikai Egyesült Államokban 7500 - 8000, az Egyesült Királyságban 2000 férfinál diagnosztizálnak évente hererákot. Ugyanez a szám Magyarországon 250-280!



A brit Albion kommunikációs ügynökség, valamint a Just Giving, mely a Királyság legnagyobb online adománygyűjtő közössége egy humorosra vett karitatív akcióba kezdett az Everyman [e betegségben szenvedő férfiakat tömörítő szervezet] számára az Etsy-n, ahol 5 font ellenében minden adakozó hozzájuthat a Hóember, a Mikulás, vagy Rudolf a rénszarvas karifát díszítő mogyoróihoz…



bauballs-product.jpg

Turkey

turkey.jpg

Satsuma

Satsuma Bauball.jpg

Snowman

snowman-bauball.jpg

Christmas Jumper

Christmas Jumper Bauball.jpg

Elf

Elf Bauball resize.jpg

Baby it's cold outside

Baby, It's Cold Outside Bauball resize.jpg

Special edition - Colin

special-edition.png

Santa's Sack

santa.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr994963950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása