Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jó bornak is kell a cégér! - Hold and Hollo

Jó bornak is kell a cégér! - Hold and Hollo

2012. november 28. - Mocca

lovely-package-hold-and-hollo-1.jpg

Egyes borászok számára a boroscímke még ma is csupán szükséges rossz, a szőlőművelés és borkészítés járulékos nyűge, egy darab papír, amelyen a törvényeknek megfelelően fel kell tüntetni bizonyos információkat. Mára azonban a legtöbb borász rájött, a jó bor önmagában már kevés! Kell hozzá egy legalább annyira jó cégér is!



Ez ma a helyzetben maradás záloga! Na meg, ha a borász hónapokig, évekig dédelgette a palack tartalmát, nyilván fontos számára az is, mibe csomagolja a nagy műgonddal érlelt alkotást. A jól átgondolt és megtervezett boroscímke ugyanis, magában hordozza, egyúttal sejteti a palack tartalmát is.



A Moonvalley Wines két fiatal grafikust, Juhász Örsit és Kovács Gergelyt kérte fel, hogy új boruk számára tervezzen valami egyedi, nem megszokott megjelenést. A végeredmény egy letisztult, szilikon alapú dizájn, ami semmiképp sem klasszikus címke, sokkal inkább egy finomhangolt átmenet, már, csomagolás és címke között…



lovely-package-hold-and-hollo-61.jpg

lovely-package-hold-and-hollo-5.jpg

lovely-package-hold-and-hollo-4.jpg

lovely-package-hold-and-hollo-3.jpg

lovely-package-hold-and-hollo-2.jpg

lovely-package-hold-and-hollo-1.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr44931484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása