Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Délelőtti kávé 1497 darab bögréből

Délelőtti kávé 1497 darab bögréből

2012. november 21. - Darqo

rojkind arquitectos01_resize.jpeg

Egy széles sugárúton, Mexikóvárosban manapság egy innovatív, boltíves átjáró fogadja a járókelőket, melyet 1497 bögrével díszített fel a kitaláló, a Rojkind Arquitectos. Az építészeti cég vezetője, Michel Rojkind a Nescafétól kapta a megbízást az érdekes alkotás elkészítésére.

 

Rojkind-dal együtt 8 művészt (Francisco Serrano, Mario Schjetnan, Bernardo Gómez-Pimienta, Fernanda Canales, Manuel Cervantes, Alejandro Quintanilla és Alejandro Castro) kértek fel, hogy különböző installációkkal lepjék meg a járókelőket, a cég mexikói jelenlétének 60. évfordulója alkalmából. A művészek fejenként 1500 darab bögrét kaptak, ebből kellett valami figyelemfelkeltőt kitalálniuk és megvalósítaniuk. Ahogy fentebb már elárultam, Rojkind és csapata majdnem az összes bögrét felhasználta a Portal of Awareness nevű alkotás elkészítésekor. A két oldalán szőlővel befuttatott különlegességet (és a többi művet) még december 3-ig lehet megtekinteni a Paseo de la Reforma sugárúton.

 

Errefelé a többi művész alkotásáról is informálódhattok, itt pedig képeket nézegethettek róluk.

rojkind arquitectos02_resize.jpg

rojkind arquitectos03_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144900357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása