Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Akár egy időbe fagyott robbanás…- Merci Merci!

Akár egy időbe fagyott robbanás…- Merci Merci!

2012. november 20. - Mocca

paulveroudemercedesgpetronasf11.jpeg

Igen, köszi! Hiszen, ha valaha is kíváncsiak voltunk arra, mi lapulhat a dögös smink mögött, úgy most minden titokra fény derül. A Mercedes-Benz jóvoltából ugyanis, most első alkalommal van lehetőségünk arra, hogy tüzetesebben is szemügyre vehessünk egy F1-es versenyautót! Nem átvilágítva, mégis belülről…



A stuttgarti gyár Paul Veroude-t kérte fel arra, hogy tegye láthatóvá [Mercedes-Benz World F1 ™ Exhibition, Surrey, Egyesült Királyság] az ezidáig kizárólag a mérnökök és szerelők számára nyilvános konstrukciót, illetve annak szerkezetét. A feladatra a holland művésznek sikerült valami egészen egyedülálló dolgot kitalálnia.



02.jpg




A megoldás az istálló 2010-es modelljének, egészen pontosan 3 200, az utolsó csavarig egyenként felfüggesztett alkatrésze! A hatás?



Egy térben lebegő objektum. Olyan, akár egy időbe fagyott robbanás…



01.jpg

paulveroudemercedesgpetronasf11.jpeg

via: dailymail.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr154916139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása