Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Überpara fejfák Sydney-ben

Überpara fejfák Sydney-ben

2012. október 18. - Darqo

Craig Walsh01_resize.jpeg

Azt hiszem, hogy a címben minden lényegeset elmondtam arról, amit Craig Wals művelt a Sydney-i Hyde Park South fáival. Életre keltek a művész kivetítései nyomán, ami meglehetősen frusztráló hangulatot ébreszt bennem, persze azzal együtt, hogy nagyon bejön az ötlet.

 

Az Emergence című alkotásban kivetített 3 különböző arccal a művész a Hyde Park South története előtt tiszteleg, amely egyfajta találkozási pontként, szimbólumként szerepel a helyiek körében a polgári elégedetlenséggel, a tiltakozással és a közvetlen cselekvéssel kapcsolatban.

 

Bár az Art & About nevű éves művészeti fesztiválon bemutatott fejfákat október 5-én vetítették utoljára a lombokra, még október 21-ig lehet nézelődni a város különböző pontjain szétszórt installációk, műalkotások között, az esemény ugyanis eddig az időpontig tart.

Craig Walsh02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr624832853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása