Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ilyen az új YouTube főhadiszállás - YouTube HQ // London

Ilyen az új YouTube főhadiszállás - YouTube HQ // London

2012. október 17. - Mocca

000.jpg

A szigetországot is komolyan érintő, ráadásul elhúzódó recesszió a brit cégek nagy többségét is spórolásra kényszeríti. A tartós hullámvölgy a megcsappant megbízások miatt ezért a nem tőkeerős, kevesebb lábon álló, esetleg kizárólag belsőépítészetben utazó cégeket is felettébb érzékenyen érinti. Vannak aztán szabályt erősítő kivételek is, ahol még a válság előtt szuperszonikus sebességi fokozatba kapcsolt szekér lassan minden konkurens verdát maga mögött hagy…



Fiatal építészek laza, ám annál progresszívabb szövetségéből mára az egyik legtöbbet foglalkoztatott társaságává érett a londoni PENSON, akik a Covent Garden-ben 2011-ben befejezett Google HQ, valamint a 2012 augusztusában átadott új YouTube főhadiszállás között rutinból még összedobtak egy 1.2 milliárd dolláros médiafalut is Ausztráliának.



04.jpg

07.jpg

08.jpg

05.jpg

09.jpg

via pensongroup.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr14854288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása