Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rejtőzködős szombat

Rejtőzködős szombat

2012. október 13. - Darqo

Olyan jó néha elbújni a világ elől, egész nap pizsamában maradni, ágyból nézni a tévét (bár ez opcionális), nem csinálni semmi különöset, és úgy nagy általánosságban ez azért a legtöbbünknek sikerül is hétvégén. Tessék megengedni magunknak, hogy kilépjünk a mókuskerékből, mert az nagyon jó lesz nekünk! Ma Carolyn Roper sminkmester, testfestő camouflage alkotásait hoztam inspirációnak a rejtőzködéshez.

 

A nemzetközi szinten is ismert művésznő alkotásai televíziós hirdetésekben, újságokban, magazinokban, könyvekben, sőt, CD-borítókon is megjelentek már. Az itt bemutatott képeken a Really nevű brit televíziós csatornán bemutatott Covert Affairs című (Magyarországon Kettős ügynök néven játszott) sorozat promóciós kampányához készített camouflage-okat láthatjátok.

 

Ha érdekel még néhány ehhez hasonló alkotás, korábbi posztjainkban mazsolázhattok.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr234822144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása