Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

"Amerikka", kicsit finnül - Chico's Restaurant

"Amerikka", kicsit finnül - Chico's Restaurant

2012. szeptember 12. - Mocca

Van annak valami izgató bája, ha két deklaráltan különböző kultúra - agresszív asszimilálási törekvések nélkül - tesz kísérletet az egymásba simulásra. Lehet az ilyet persze otromba módon is művelni, ám léteznek egészen jól sikerült ellenpéldák is. Amikor pedig, a rózsaszín gumicsizmában, IKEA-tejen felnőtt generáció skandináv megközelítése kézzel tapinthatóan öleli magához a fajsúlyos tengerentúli fícsöröket, azt úgy jellemeznénk: sikkes iparosmunka...

 

A Chico's amerikai étteremlánc még 1991-ben lépett be a finn piacra, majd jó húsz évvel a nyitás után, tavaly látta elérkezettnek az időt a display újrafényezésére. Egyik legnépszerűbb egységük, az Espoo városában található étterem lett a kiválasztott. A belsőépítészeti munkákat a Teemo Nojonen és Sami Maukonen nevével fémjelzett Suunnittelutoimisto Amerikka Oy végezte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr154772812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása