Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Geometrikus Olimpia

Geometrikus Olimpia

2012. augusztus 09. - Darqo

Charis Tsevis görög vizuálguru az eddig legszebb munkáit készítette el a Yahoo olimpiai hirdetéséhez. A most következő képeken látható szépségességes grafikákon a sportolók kecses és energikus mozdulatait jelenítette meg geometrikus és rendkívül színes formában.

 

Az Athénben élő díjnyertes művészt egyébként nem véletlenül kérte fel a Yahoo, hiszen korábban olyan cégeknél bizonyította a tehetségét, mint például az Adobe Inc., a Toyota, az Ikea, olyan újságok jelentették meg a munkáit, mint a TIME, Wall Street Journal, The Los Angeles Times, Fortune, Wired vagy éppen a brit The Sunday Times, és olyan reklámügynökségek foglalkoztatják, mint Saatchi & Saatchi Los Angeles és a Leo Burnett.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr84698848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása