Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az "amikor az alma nem esett messze a fájától" című rovatunk bemutatja - Farkas Róbert aka Astronaut

Az "amikor az alma nem esett messze a fájától" című rovatunk bemutatja - Farkas Róbert aka Astronaut

2012. július 30. - Mocca

Ilyen felvezető néhány sorra, de még csak hasonlóra sem volt esélyünk, ezáltal persze példa sem! Egészen mostanáig! Ma azonban megtörjük a jeget, hiszen feleségétől Lilitől kapott bemutatkozó anyaga kizárja, hogy bármi mással kezdjünk! A feladvány tehát a következő: mi – ezzel most lehet, sokat segítünk – vagy inkább ki lehet vajon a közös a Tenkes kapitánya című sorozat, Kovács Margit szobrászművész és a fluoreszkáló festék között? Hajtás után minden kiderül...

 

Nevem Farkas Róbert, grafikus vagyok. Tulajdonképpen már az anyatejjel magamba szívtam a kreativitást és a művészi hajlamot: anyai ágon több jó kézügyességgel megáldott, alkotószellemű felmenőm is volt és van.

 

Nagyapám, Fejér Tamás filmrendező volt. Ő rendezte többek között a Tenkes Kapitányát és a Tüskevárt. Testvére, Fejér Kázmér festő, aki Spanyolországban élt, ő találta fel a fluoreszkáló festéket. De a néhai Kovács Margit szobrászművész is a rokonom. Édesanyám fotóművész, aki hamar meglátta bennem a tehetséget. Már alsós koromban elküldött rajzolni.

 

A szabadkézi rajzolás amúgy sosem volt a kedvencem, elég hamar a digitális grafika irányába indultam el, a középiskola után webdesigner-ként helyezkedtem el. Később a mozgóképes animációt is kitanultam, a szabadidőmben pedig pólókat tervezek. Jelenleg a BKF elektronikus ábrázolás szakán vagyok hallgató.

 

Volt kiállítva két plakátom (2000-ben és 2010-ben) az ARC-on, illetve volt egy kiállításom a feleségemmel (aki fotózik és ír) a Kossuth Klubban. Eddig 4 pólómat nyomtatták ki a Threadless-en, megjelentem a NewWebPick e-magazinban és lesz egy gyerekruha kollekcióm Dániában, 2013-ban. Ezekre vagyok legbüszkébb. Célom, hogy a grafikáim minél több emberhez eljussanak szerte a világon.

 

American ninjas like Bloody Mary

 

 

black horses

 

 

Captain Europe

 

 

Colour City

 

 

Daylight Moon

 

 

Dark Side

 

 

elegant forest

 

 

alone as a wolf

 

 

kiss of a rabbit

 

 

no more signal

 

 

kiss of a panda

 

 

slide on stripes

 


 

wolf rocks

 

 

 

The Hungry Hungarian

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr974686288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása