Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A nyugdíjasok a falon pihennek

A nyugdíjasok a falon pihennek

2012. július 20. - Darqo

A képeken látható X-Times People Chair egy helyspecifikus performansz Angie Hiesl német művésznőtől. A jópofa ötlet lényege egyértelműen látszik, különböző épülethomlokzatokra, jó magasra, körülbelül 3-7 méter magasra felhelyezett székeken pihengetnek és múlatják az időt a bátor nyugdíjasok.

 

Például olvasgatnak, rejtvényt fejtenek, kötögetnek, vagy egyéb szokásos tevékenységet folytatnak, hisz megérdemlik, hogy szabadság ittasan a magasban lebegjenek, ha már végigdolgozták az egész életüket. Hiesl (aki egyébként már végigturnézta egész Európát és Dél-Amerikát ezzel a fura előadással, és persze más köztéri alkotásaival együtt) csak egy új látásmódot szeretne adni a nézőknek és a résztvevőnek, természetesen nem kötelezi semmire a szereplőket, amikor kedvük tartja, egy létra segítségével azonnal elhagyhatják a helyszínt.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr234660433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása