Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hideyuki Nagai mágikus vázlatfüzetei

Hideyuki Nagai mágikus vázlatfüzetei

2012. június 29. - Darqo

Mágikus játék a fénnyel, árnyékkal és a perspektívával; röviden ez jellemzi Hideyuki Nagai japán művész elképesztő rajzait. Az 1991-ben született tehetség úgy játszik az érzékeinkkel, úgy csavar az ujjai köré a pillanat tört része alatt a látványos, három dimenziós illúzióival, hogy észre sem vesszük.

 

A hajtogatós, nyitogatós, térbeli, 3D, pop-up (ki hogy nevezi) mesekönyvek hangulatát idéző varázs-vázlatfüzetben fellelhető klasszikus stílusú faszén-és ceruzarajzok szinte életre kelnek az anamorfózis (az anamorfózis görög eredetű szó, jelentése „átalakulás”. Erősen torzított képet jelöl, amely első ránézésre felismerhetetlen, egy bizonyos szögből vagy egy tükröző felület segítségével nézve azonban értelmezhető képpé áll össze) képviselőjeként számon tartott művész kezei nyomán.

 

Két szóval meg tudom fogalmazni azt, amit a most következő képek láttán érzek: egyszerűen zseniális!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr344615444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása