Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy elfeledett úszómedence évfordulójára

Egy elfeledett úszómedence évfordulójára

2012. június 28. - Darqo

Madrid La Latina nevű környékén, a Plaza de la Cebada téren volt egy népszerű uszoda, ahová sokan jártak egészséges életet élni vagy csupán csak felfrissülni. 2008-ban lebontották egy határozott ígéret kíséretében, miszerint a helyén hamarosan egy másik, modernebb és nagyobb kapacitással bíró uszoda/sportközpont szolgálja majd ki az érdeklődőket.

 

2012 májusában ez viszont még mindig csak álom, sőt, a legfrissebb hírek egyre kevésbé festenek optimista képet a jövőről. A médiában felröppent hírek szerint inkább egy luxus bevásárlóközpontot húznának fel a helyére, ami persze valószínűleg sok-sok látogatót vonzana a környékre, éppen csak a környékbeliek várva várt uszodája, az új sportközpont körül nagyon mélységes a hallgatás.

 

Persze a spanyoloknak van egy cool művészeti kollektívája, a Luzinterruptus (korábbi posztjaink), akik ismét a helyszínen teremtek, hogy a maguk módján felhívják a figyelmet a furcsaságra. A csapat tagjai jól összegyűjtöttek körülbelül 2 000 darab átlátszó csomagolóanyagot, poharat, tárolódobozt, és 2012. május 15-én egy éjszakára létrehozták egy 6×4 méteres fénymedencét, hogy emlékeztessenek mindenkit az eredeti tervekre...

 

Az érdekek nyilván erősebbek ebben a témában is, de a Luzinterruptus segítségével legalább merül olyan könnyen a feledés homályába a dolog...Kéne idehaza is valami hasonló csoport, nem?

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr804615404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása