Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tükörház, ami órákra beszippant

Tükörház, ami órákra beszippant

2012. június 20. - Darqo

Japán legnagyobb szabadtéri művészeti fesztiváljára, az úgynevezett Echigo-Tsumari fesztiválra Yukutake Harumi művésznő egy apró és mégis varázslatos házat épített még 2009 folyamán, amely több ezer tükörrel próbálta levenni a járókelőket a lábukról.

 

A Tokióban született üvegművész időt és energiát nem spórolva egyenként készítette el a házra és házba feltett összes tükördarabot, amelyek segítségével végül annyi apró részletet lehetett felfedezni a környező tájból, amennyibe akár a fejünk is belefájdulhatott volna, ha éppen ott vagyunk, és ami mellet amúgy is simán elmennénk egy átlagos helyzetben. A szűk ösvény mentén egyfajta mágikus kitérőként megjelenő, Restructure nevű ház ráadásul különleges példája annak, hogy miért érdemes néha a járt utat a járatlanért elhagyni...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr244597666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása