Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csak egy kicsivel több – Live Inspire

Csak egy kicsivel több – Live Inspire

2012. április 23. - Darqo

A képen látható kéregető nénit Horvátországban kaptam lencsevégre, ám számomra többről szól ez a fotó, mint a szegények megsegítéséről. A törődésről. Értem én a zárkózottságot, hisz velünk is egyre kevesebben és kevesebbet törődnek, de hiszek abban, hogy minden egy halvány árnyalattal könnyebb lenne, ha újra nyitnánk a világ felé. Ha egy öleléssel többet adnánk a szüleinknek, ha egy szóval többet mondanánk a párunknak, egy bátorító mondattal többet a barátainknak, ha öt perccel többet foglalkoznánk a gyerekkel, ha egy fokkal precízebbek lennénk a munkánkban, ha egy kicsit jobban elfogadnánk a világ sokszínűségét, ha egy bogárral kevesebbet taposnánk el, egy csokipapírral többet dobnánk a szemétbe. Ha öt forinttal többet adnánk rászorulóknak. Mert végül mindent visszakapunk.

 


 

Kedves Mindenki! Ez a poszt egy blogger-versenyben is részt vesz, így megjelenik a Live Inspire oldalon is, ahol szavazni lehet rá.

 

- Erre a posztra itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot a szív vagy a "vote" gombra kattintva! Köszönjük! Míg el nem felejtjük, ugyancsak az inspiráció témájában májustól egy mindenki számára nyitott fotópályázat is indul a Live Inspire oldalon, amivel utazást nyerhettek, úgyhogy ezen pedig érdemes lesz indulnotok!

 

A fotóverseny részletei a következők:

 

- Május 1-től Július 31-ig tart,

- 11 országban lesz meghirdetve (Magyarországon kívül Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Egyiptom, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna), és mindenki számára nyitott.

- Minden induló maximum 10 képet tölthet fel, a képek témája: „Mi inspirál ma?”

- Valamennyi kép fel lesz töltve egy galériába, ahol szavazhatnak rájuk,

- július vége után pedig minden országból meghirdetik a legjobb 10 fotót, és egy győztes (szintén országonként) nyer egy kétszemélyes olaszországi utazást.

 


 

Fotó: Gerlai Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr834373798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása