Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mark Jenkins Rómában sokkol

Mark Jenkins Rómában sokkol

2012. április 03. - Darqo

Mark Jenkins amerikai művészről és az ő sokkoló városi szobrairól errefelé írunk korábban. A 42 éves művész ezúttal Rómában próbálja kicsapni a biztosítékot a járókelőknél, ruhákkal kitömött, illetve zsugorfóliából összeálló emberi alakokat formázó "bábuival" és egyéb installációival.

 

A szemeteskonténerből kikandikáló lábak, melyek azt a hatást keltik, mintha valaki épp csak megpihent volna egy nehéz nap után, vagy éppen a hűvös tavaszi éjszakák miatt városi szemétbe burkolózó emberi alakok nem térnek el az eddig megszokottól sem ötletben, sem kivitelezésben a művész első egyéni olaszországi kiállításán, sőt, sok máshol már bemutatott szobrot is viszontláthatnak a nézelődők. A Róma terein, utcáin kiállított Living Layers című sorozat darabjai pedig ugyanúgy lesokkolják a gyanútlan közönséget, mint bárhol máshol a világban. A Wunderkammern által támogatott kiállítást egészen április 26-ig tekinthetitek meg.

 


 

Mint már biztos hallottátok, a Manzárd Café egy blogger-versenyben vesz részt. Ezen a linken szavazhattok ránk a "Laci & Tibi" névvel ellátott posztoknál a "szívre" vagy a "vote" gombra kattintva. Minden szavazatnak örülünk! Köszi előre is!

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr704344110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása