Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Versenyben a Manzárd Café /X/

Versenyben a Manzárd Café /X/

2012. április 02. - Darqo

Szóval, az úgy volt, hogy megkeresett minket a Heller Consulting kommunikációs cég, hogy vegyünk részt egy versenyben, mi pedig igent mondtunk rá. Hogy miért? Nem árulunk zsákbamacskát, úgyis mindenki számára hamar kiderül, hogy itt tulajdonképpen a Intesa San Paolo új terméke, a 11 országban forgalomba került Visa Inspire bankkártya népszerűsítése a cél, de mindenképpen csábító erejű az, hogy ötletes, kreatív formában valósították meg ezt az egészet.

 

Az egész áprilisi hónapot felölelő nemzetközi versenyben minden résztvevő országból három inspiratív blogot/bloggert kértek fel, hogy írjanak az inspiráció témakörében. Csak lazán, éppen arról, ami foglalkoztatja őket. A témában megírt blogposztok a kifejezetten erre a célra létrehozott Live Inspire oldalon is megjelennek, ahol a blogok olvasói (és persze más olvasók is) szavazhatnak a kedvenc bejegyzésekre. Mint említettük, ez egy verseny, úgyhogy idehaza rajtunk kívül két másik remek blog is ír majd a témában, 4 héten keresztül, heti 2 bejegyzést. Az a blog pedig, aki az áprilisi hónap alatt a legtöbb szavazatot kapja a bejegyzésekre az olvasóktól, bizony 500 euró pénznyereményben részesül.

 

Inspirálni az olvasókat kihívás. Ez is inspirált minket, no, meg nyilván a nyeremény is. Mi próbálunk majd mindent megtenni, hogy tetszetős, inspiratív posztokat adjunk nektek, de ahhoz, hogy nyerhessünk, szükségünk van a segítségetekre! Arra kérünk benneteket, hogy ha tetszenek a bejegyzéseink, a Live Inspire oldalon dobjatok majd egy-egy szavazatot rájuk, és biztosíthatunk benneteket, nagyon boldogok leszünk! Ez nem kérdés! Előre is ezer köszönet! Az első posztunk holnap jelenik majd meg, de erre külön felhívjuk majd a figyelmeteket.

 

Egyébként az ötletességük ennyiben nem merül ám ki, hiszen a versenynek lesz egy második fázisa is, ami májustól egészen júliusig tart, és amiben már nem mi, hanem ti lehettek a főszereplők. Ez egy nyílt fotópályázat lesz (természetesen az inspiráció témakörében), amire bárki jelentkezhet és a Live Inspire oldalra feltöltheti a képeit. A legtöbb szavazatot kapó fotó tulajdonosa pedig egy kétszemélyes olaszországi utazást nyerhet. Na? Mondjuk, hogy ötletes!

 

Úgyhogy annyit kérünk, drukkoljatok, segítsetek és szavazzatok a posztjainkra, aztán majd fotózzatok és vegyetek részt a fotópályázaton is, mert az finom lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr634355789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása