Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

60 év autóroncsai

60 év autóroncsai

2012. március 09. - Darqo

Talán nem annyira súlyosak és elgondolkodtatóak, mint Dirk Skreber totálkárosra tört autói, de John Chamberlain művei legalább annyira látványosak. A tavaly decemberben 84 éves korában elhunyt fémhulladék szobrász műveiből május 13-ig tekinthető meg egy kiállítás a New York-i Guggenheim Múzeumban.

 

Az eredetileg női fodrásznak készülő, művészi pályája elején 3D festményekkel kísérletező, később szobrászatot tanult és ebben érvényesülő művész tetemes mennyiségű alkotást magába foglaló portfóliójából 100 darab, összezúzott, összehegesztett (hangsúlyozottan nem karambolozott autókból származó) autóalkatrészből készült szobor került kiállításra. A Choices névre keresztelt kiállításon így 60 év munkájának eredményét tekinthetnek meg az érdeklődők.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr964284344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása