Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kartonból eléggé dögös iroda - Nothing Cardboard Office

Kartonból eléggé dögös iroda - Nothing Cardboard Office

2012. március 07. - Mocca

Szerintünk a Nothing Amsterdam a se szeri se száma marketingügynökségek azon szűk csoportjához tartozhat, ahová a kuncsaft a kampányegyeztetések második fordulójára már stresszmentesen, nyakkendő nélkül, akár rövidgatyában is érkezhet! A független ügynökség alapítója, Michael Jansen ennek az érzésnek az érdekében legalábbis igyekezett mindent megtenni, amikor az iroda belsőépítészeti kialakítását Alrik Koudenburg és Joost van Bleiswijk személyében két jó nevű dizájnerre bízta...

 

 

Az egészet meg szimplán a látottakra alapozzuk. Az ötletet maga a cég neve adta. NOTHING= SEMMI. A tervezők szerint a semmiből /van erre egy markánsan ideillő magyar mondás is, amit most nem idéznénk/, esetünkben egyszerű kartonpapírból várat építeni nagy, de semmiképpen sem megoldhatatlan feladat! Annál inkább egy komoly kihívás! Amennyiben pedig a magasra tett lécet sikerül átvinni, csupán ez, akár „arcátlanul” nagy profitokra jogosíthatja fel a megrendelőt. Ha egyszer kitalálnánk valami saját kampányt, asszem, mi gondolkodás nélkül egy ilyen teamre bíznánk...!

 

via: ignant.de

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr304295555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása