Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kávéfoltos ébredezés

Kávéfoltos ébredezés

2012. február 28. - Darqo

Ma reggel rendkívül stílusosak leszünk, és kávéval indítjuk a napot. Persze ezt olyan „manzárdosan” kell elképzelni, ahogy már megszokhattátok. Kísérteties, mert múlt hét kedden szintén Ji Hong aka Red különleges, kosárlabdával festett portréjával indítottuk a napot, ma pedig szintén az ő műve lesz az egyik főszereplő. Azt hiszem odáig, meg vissza vagyok a kezei közül kikerülő szabadon értelmezett művészetbe.

 

Ezúttal a maláj művésznő kávés pohár és persze kávé, vagyis a kettő felhasználásával létrehozható kávéfoltok segítségével készített portréjáról áradoznék pár szóban, mert zseniális. Szerintem. A Jay Chou nevű popsztárról készített portré 12 órás „kávézgatás” eredménye. A művet Chou egyik számának dalszövege ihlette, melynek első sora azt a pillanatot eleveníti fel, ahogy a kávéscsésze felemelkedik a csészealjból. Ji Hong ezt a a mozdulatot a végeredményig ismételgette. Mikor elkészült, a 26 éves, nem mellesleg jó humorú lány úgy jelentkezett be a Facebookos rajongói oldalának üzenőfalán, hogy megkérte az énekes kezét (tessék visszakövetni). Nem is értem, hogy miért nem kapott még igenlő választ...

 

A lenti, munkafolyamatot bemutató videóban az említett dal szól. Az eredeti változatot angol felirattal pedig itt találjátok.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr244158748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása