Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Steampunkosított Nokia mobilok

Steampunkosított Nokia mobilok

2012. január 06. - Darqo

A modern kütyüket nem lehet könnyű átsteampunkosítani, különösen akkor, ha az alkotó szeretné, hogy a funkcionalitás is megmaradjon. Számtalan példa bizonyítja, hogy több-kevesebb sikerrel azért működni szokott a dolog, és az akadályokat ügyesen veszik a készítők, ami engem mindig lenyűgöz. Az év első steampunkos posztjának szereplője, Ivan Mavrovic horvát művész is ügyesen oldja meg ezt a feladatot.

 

A Zágrábban élő steampunk rajongó sok hasznos eszköz (steampunk USB meghajtók, karórák, számítógép-billentyűzetek és még sok más designtárgy) mellett mobilok átformálásával is foglalkozik, leginkább a Nokiát részesíti előnyben. Lehet, hogy a végeredmény használata nem tartozik a legkényelmesebb dolgok közé az életben, de hát a művészek nem is feltétlenül mindennapi nyúzásra teremtik ezeket a szépségeket. Lényeg, hogy a lehetőség adott!

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr643490753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása