Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pikáns glory hole egy párizsi loftban...

Pikáns glory hole egy párizsi loftban...

2011. december 19. - Mocca

Na, mielőtt így karácsony közeledtével végleg – de tök jó is az, mi is várjuk ám nagyon - átzuhannánk a rénszarvas másik oldalára, pattanjunk ki egy trip erejéig Párizs Bagnolet nevű elővárosába, ahol egy egészen jó paraméterekkel rendelkező loftot fogunk körberohanni...

 

Érkezés után két emelet közötti futkározások, aztán pihenésképp huppanás az egyik masszív - kell kell kell -  kecskelábú bőrfotelen. Majd a látottak gyors összegzése: itt minden jól esik a szemnek!

 

Alapvetően indusztriál pedigree, second hand felfedezések, csöpp Provence-i esszencia vagány Manhattanbe csomagolva, csipetnyi marokkói légyottal fűszerezve. A kecó - szerintünk - legrafináltabb helyisége pedig egyértelműen a mozaikkal pixelezett fürdőszoba, ahol az a kád feletti multifunkciós glory hole, az nagyon pikáns, és visz mindent! Yepp! Koronázva! ;)

 

 

photo © Alexandre & Emilie, Persona production

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr513473730

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Profi túlélőcsomag 2011.12.19. 21:08:38

Kiszámíthatatlanság ellen Kalmopyrin helyett, Rambó-kés túlélő megoldások az üzletben. Irányított, kiválóan célzott cselekvések, eredményt hoz&

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása