Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cool advent a Nikonnal /X/

Cool advent a Nikonnal /X/

2011. december 07. - Mocca

Senki se tagadhatja le a gyermeki énjét. Ajándékot kapni igenis mindannyian szeretünk, külön imádjuk, ha meglepnek minket, és legyünk őszinték, számoljuk a napokat karácsonyig. Az adventi naptár amellett, hogy szép hagyomány, még hasznos is, hiszen sohasem zavarodunk bele a számolásba.

 

A Nikon Coolpix túllépve a nem túl eredeti csokis megoldásokon, online adventi naptárral kedveskedik a Facebook rajongóknak. A naptár ugyan virtuális, a nyeremények azonban nagyon is kézzelfoghatóak.

 

Nézzétek meg, mi rejtőzik az aktuális „mai” ablak alatt, és tiétek lehet a napi és heti nyeremények egyike. Mert igen, a napi meglepetéseken, jó tanácsokon és letölthető háttérképeken kívül cool nyeremények is rejtőznek az ablakok mögött.

 

 

A szerencsések a Nikon és a Heavy Tools ajándékaival lehetnek gazdagabbak! De, akinek 24 nap alatt egyszer sem sikerült nyernie, annak sem érdemes csüggednie, mert a Heavy Tools meglepi egy 20 százalékos vásárlási utalvánnyal.

 

A Fődíj? Nanáh, hogy az is van! Nem is akármilyen. A legszerencsésebb ugyanis egy kétszemélyes, költőpénzzel is megtámogatott Fundango Freeze "crazy snowattack" síbulijára szóló belépőt vihet haza a fa alá!

 

További részletek: http://www.facebook.com/coolpix.nikon

Kattanj rá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr763438673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása