Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Wifis és jólfésült - Jövőre érkezik P Ö T  I  a zsebprinter...

Wifis és jólfésült - Jövőre érkezik P Ö T I a zsebprinter...

2011. december 05. - Mocca

Gondolkodás nélkül ez a név jutott az eszünkbe. Mert olyan jólfésült, el is kereszteltük gyorsan a lurkót PÖTI-nek. Első pillanatban még azt hittük, egy újabb ovisoknak szánt felnőttjáték-mutációval van dolgunk, pedig dehogy! A látszat ellenére itt bizony egy nagyon is piacképes új sztenderdről van szó, nincs mese...

A londoni BERG design stúdió, melyet 2010-ben mind az ICON Magazin, mind a Fast Company a tíz leginnovatívabb cég közé választott, legújabb ötletével, a vezeték nélküli internetkapcsolatra felhatalmazott, valamint az infót - a megfelelő alkalmazás letöltését követően - az okostelefonokról is befogadó, zsebben is vidáman elférő Little Printer hőnyomtatójával abszolút esélyes a fentebb írtakhoz hasonló elismerésre 2012-ben is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr973431615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása