Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Üvegsétány: para a hegyoldalban

Üvegsétány: para a hegyoldalban

2011. december 02. - Darqo

Van pár olyan dolog, amit csak hosszas unszolásra mernék megtenni az életben. Korábban a barátokkal gyakran játszottuk a „Mennyiért?” című játékot, ami értelemszerűen a kellően brutális vagy gusztustalan dolgokkal kapcsolatban ösztönző erejű összegek elméleti bedobálását foglalta magába, a bevállalósság megkönnyítése érdekében. Nem tudom, hogy elegendő volna-e a bennem élő kalandvágy vagy csak pénzért vállalnám-e be azt az üvegsétányt, amit a Tianmen hegyi nemzeti parkban adtak át a közelmúltban?!

 

Itt ugyanis 1430 méter magasan, körülbelül 61 méter hosszan sétálgathatunk a hegy oldalába elhelyezett, hozzávetőlegesen 6.3 cm vastag üveglapokon. A látogatóknak kötelező felvenni a cipőjükre valami védőbugyit, de ez érthető, hiszen kevés munkásembör vállalkozhat a sétány rendszeres tisztításával járó csodálatos meló elvégzésére. Már a képeket nézegetve is kiver a víz, főleg a hegyoldalhoz simuló beparázott hölgy láttán.

 

Kár, hogy ködös időben készült a videó, így nem annyira szemléletes, de talán megteszi...

 

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr43425902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása