Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Andy Kehoe mágikus világa

Andy Kehoe mágikus világa

2011. november 17. - Darqo

Andy Kehoe fantáziavilága mindenféle állatok és lények által lakott, egy olyan hely, ahol szinte soha véget nem érő ősz honol. Nevezhetnénk depressziósnak is akár, de a szürreális helyszín különleges figurái sosem félelmetesek, inkább csak furcsák, hozzájuk pedig pont passzol, sőt, egyfajta melegséget kölcsönöz a háttérként megálmodott tájak többsége.

 

Az 1978-ban Pittsburghben született és nevelkedett művész gyerekkorában rajzfilmek nézegetésével, firkálgatással, valamint képregények olvasgatásával múlatta az időt, élvezve a király jelmezek és nevetséges, stilizált erőszak megjelenítését. Később persze sikerült kitanulnia az illusztráció minden csínját-bínját a New York-i Parsons School of Design-ban. Manapság is a múlton nosztalgiázik, a gyerekkori élményekből táplálkozik, és azzal tölti napjait, hogy Portland-i lakásának padlásán megfesse a képeken látható mágikus világot annak minden szereplőjével együtt.

via: best bookmarks

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr663368797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása